Domòtica

Oferim un servei d’assessorament per trobar les solucions i cobrir les necessitats del client per dona un major grau de satisfacció en el funcionament i ús del seu habitatge.

A nivell tècnic els habitatges amb la integració d’un sistema domòtic es caracteritzen perquè totes les instal.lacions funcionen de forma integrada, o sigui que TOT (persianes, llums, calefacció, aire condicionat, alarmes, etc) està interconnectat.
De fet, als nostres habitatges convivim, cada vegada més, amb instal.lacions i automatismes que, mica en mica, anem veient com habituals.

– Finestres i persianes elèctriques
– Reguladors de la intensitat lumínica
– Cronotermòstats digitals per al control de la calefacció i l’aire condicionat
– Toldos que es recullen de forma automàtica per prevenir desperfectes per causa del vent
– Calefaccions que s’encenen des d’un mòbil

La domòtica és capaç de reunir tots els dispositius instal.lats en un habitatge i fer-los funcionar “de forma integrada” per tal d’aconseguir un habitatge còmode, segur, i respectuós amb el medi ambient.

En resum, la domòtica és capaç de fer funcionar de manera conjunta i optimitzada tots els dispositius que composen els 4 pilars bàsics que constitueixen un habitatge actual:

– Seguretat
– Eficiència energètica
– Telegestió
– Comfort

Des de l’equip tècnic de Node estem preparats per integrar aquestes instal.lacions al seu habitatge amb un pressupostos ajustat a les necessitats particulars de cada client. Realitzem un estudi previ de les millores a l’habitatge, realitzem un pressupost genèric de material i posta en funcionament, amb la programació conjunta de tots els equips. Acompanyem el client per portar a terme les solucions adequades.