Interiorisme

prevdesplaça
Interiorisme

Orientem els projectes de reforma interior a redistribuir i aprofitar millor l’espai i augmentant les prestacions d’ús i estètiques de l’edificis.

Els projectes d’interiorisme integrals, inclouen des dels esboços fins l’entrega de l’obra construida. Es controla el procés de cadascuna de les etapes aconseguint els objectius fixats de configuració, pressupost, plaços i qualitat. Creem espais únics dins d’un espai existent.

HABITATGES · Realitzem el projecte i les obres a l’interior de l’habitatge. Posar en valor la qualitat de vida de l’usuari seguint les últimes tendències adaptant-nos als teus gustos i necessitats a través del diàleg constant.

ESPAIS COMERCIALS · En el món tant competitiu com actual, és molt dificil viure d’un comerç sense un espai atractiu per als teus clients on la iluminació, els colors, la volumetria i els materials es coordinin perfectament per tal de que puguis augmentar les vendes.

EXTERIORS · Convertim la teva terrassa o jardí en un espai confortable per disfrutar tot l’any. Et realitzem aquella piscina o aquell espai lounge que sempre has desitjat.

OFICINES · Una estructura de treball interna planificada, una il·luminació estudiada i eficient, una imatge corporativa global i un disseny revolucionari repercuteixen en una millor imatge i productivitat per la teva empresa.

HOSTELERIA · Espais acollidors, comfortables amb una il·luminació pensada per gaudir de cada instant i un tractament acústic per conversar relaxadament tota la vetllada amb un únic objectiu: que el teu client es trobi millor que a casa.

Reforma interior habitatge al carrer Moisès – Terrassa.

Reforma habitatge al carrer d’en Serra – barri gòtic [BCN]

Adequació interior Pavelló Sant Jordi del Recinte Modernista de Sant Pau [BCN]

prevdesplaça't a dalt